Tips Om Van Een Vakantie Naar Indonesië Te Genieten.

Ons gezin is Indonesisch maar wij wonen nu in Nederland. Vorige maand gingen wij op vakantie naar Jakarta en Bandung. Dus wil ik nu vier tips geven om te genieten van een vakantie naar Indonesië:

1. Drink Yakult. In Indonesië, is het eten niet zo schoon als hier. Je kan diarree krijgen. Om dit te voorkomen zou je Yakult moeten drinken.

2. Avontuurlijk zijn. In Indonesië volgen veel mensen de regels niet. Bijvoorbeeld: ze oversteken niet in de zebrapad. Je moet avontuurlijk zijn zodat schrik je niet aan zo’n situatie.

3. Flexibele zijn. In Indonesië, is er geen dezelfde regel. Bijvoorbeeld, de prijzen op de menukaart in sommige restaurants zijn de prijzen inclusief BTW en service kosten maar in andere restaurants niet. Dus moet je als je klaar bent uiteindelijk veel betalen.

4. Probeer het Indonesische eten zo veel mogelijk. Mango en papaja is in Indonesië veel goedkoper dan in Nederland. Je moet ook Indonesische eten wat je normaal hier eet proberen. Misschien nasi goreng of loempia of rendang. Dan kan je het verschil proeven.

Nasi Goreng met Kroepoek


 

Comments